غذاهای متنوع و خوشمزه با مرغ
یکی از متداولترین غذاهای روزانه موجود در سفره ایرانی گوشت مرغ بوده که اغلب به صورت زرشک پلو با مرغ، سینه مرغ سرخ شده، تهیه انواع خورشت و انواع سوپ استفاده می شود. استفاده به اندازه مرغ در رژیم غذایی به علت منبع بسیار خوب پروتئین مورد نیاز بدن می تواند انتخاب هوشمندانه ای باشد.
برای طبخ غذا از گوشت مرغ تازه و با کیفیت استفاده نمایید.
بهترین روش طبخ مرغ برای غذاهای ایرانی چیست؟
یکی از مرسوم ترین و البته خوشمزه ترین روش های طبخ مرغ در ایران تهیه غذای معروف ایرانی به نام زرشک پلو با مرغ بوده که گوشت مرغ را به صورت کامل، تکه شده یا تنها با استفاده از ران مرغ در سسی از پیاز و رب تهیه می کنند. علاوه بر پخت مرغ در قابلمه، طبخ آن در فر یا روی ذغال از رایج ترین روش های پخت مرغ است.
در ادامه این پست دستورپخت یک روش عالی پخت زرشک پلو با مرغ، تهیه مرغ بریانی در فر، مرغ شکم پر با رب انار و گردو در قابلمه، جوجه در فر، شوید پلو با مرغ زعفرانی، ناگت مرغ خانگی، سینه مرغ سوخاری، دستورپخت مرغ کاچیتور یک غذای ایتالیایی و دو خورشت خوشمزه را خواهید دید.
غذای محبوب ایرانی که مرغ در یک سس لذیذ پخته شده سپس به همراه پلو زعفرانی و زرشک سرو می شود. این یک غذای عالی برای خانواده و دوستانتان است.
در این دستورپخت مرغ را طبق دستور نوشته شده(با پوره یا رب گوجه فرنگی) بپزید، سپس برنج خیس شده را بعد از پخت آبکش کرده و زرشک، زعفران و کره را به بخشی از برنج اضافه نمایید.
در این رسپی از مرغ کامل با اندازه کوچک استفاده شده، اما شما می توانید از ۴ تا ران مرغ یا سینه مرغ استفاده کنید.
*** مواد مورد نیاز ***
برای زرشک پلو
تهیه چیکن کاچیتور یا مرغ کاچیتور از آن دستورپختهای ایتالیاییست که حتما باید امتحان کنید. مرغ برشته همراه با یک سس خوشمزه از گوجه فرنگی، سیر و رزماری! می توانید این غذا را در کنار انواع سالاد سرو کنید.
مرغ کاچیتور با نام “Pollo alla Cacciatora” به زبان ایتالیایی یک غذای بسیار خوشمزه با مرغ که پوست آن ترد شده و به یک سس گوجه فرنگی ملایم همراه با سیر و رزماری آغشته می شود.
طعم و عطر خوب این غذا سبب شده تا یک گزینه عالی برای غذای روزمره یا یک ایده جدید برای سفره مهمانی باشد.
*** مواد مورد نیاز ***
سینه مرغ سوخاری با سس چیمیچوری که از سینه مرغ، تخم مرغ، پودر سوخاری، روغن زیتون و سس که از جعفری، سیر، پونه و روغن زیتون تهیه شده است.
بیشتر طعم این غذا بخاطر سس چیمچوری است و این سس پس از پخته شدن به آنها اضافه میشود به دلیل اینکه ما میخواهیم که طعم چیمیچوری تازه و خام بماند. اگر تا بحال چیمیچوری درست نکردهاید بهتر است که با درست کردن مرغ برشته یا انواع کباب آن را امتحان کنید.
*** مواد مورد نیاز ***
سس چیمیچوری
خورشت هویج و پسته با مرغ – یکی از غذاهای معروف و لذیذ این شهر، خورشت هویج و پسته میباشد. همانطور که میدانیم، مصرف مغزهای خوراکی خوشمزه مانند پسته، گردو و بادام در طبخ غذاهای اصیل ایرانی بسیار متداول است. این مغزها، به جز خوشعطر و طعم کردن غذا، ارزش غذایی آن را نیز به میزان قابل توجهی بالا میبرند.
خورش هویج و پسته نیز از خورش های سنتی استان سمنان که طعم آن بسیار لذیذ است می توان این خورش خوشمزه را در وعده های اصلی غذا در کنار پلو سرو نمود و از طعم آن لذت برد.
*** مواد مورد نیاز ***
۵ -مرغ شکم پر بریانی در فر
اگر به دنبال طبخ غذا با مرغ در فر هستید؟ این بهترین گزینست.
مرغ بریانی با پوست طلایی و برشته، مهم تر از همه عطر و طعم درون شکم آن جز خوشمزه ترین و محبوب ترین غذاهایی که ایرانی ها میپسندند. مرغ شکم پر را به دلیل خوشمزگی و طبخ سریع و راحتش بارها درست خواهید کرد.
*** مواد مورد نیاز ***
جوجه با سیخ چوبی در فر _ آسان با طعم خوشمزه! وعده غذایی بسیار سریع مناسب برای یک وعده غذایی شبانه.
جوجه کباب در فر بسیار خوشمزه می شود و شما می توانید جوجه کباب در فر با سیخ چوبی را در منزل تهیه و نوش جان کنید طرز تهیه جوجه کباب در فر با سیخ چوبی را در ادامه بیان می کنیم. امروزه اکثر افراد در آپارتمان زندگی میکنند، از اینرو برای آنها امکان برپاکردن آتش در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی میتوان کباب را در فر نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر با سیخ چوبی بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش است.
*** مواد مورد نیاز ***
۷ -شوید پلو با مرغ زعفرانی
یک غذای سنتی ایرانی که می توانید با چند غذای جانبی مختلف آن را سرو کنید. این غذای خوشمزه با زعفران طلایی تهیه شده در کشورهای مختلف طرفدارن زیادی پیدا کرده است.
فقط یک ادویه وجود دارد که می تواند غذا را به طلا تبدیل کند: زعفران.
کمی زعفران طعم و رنگ هر غذایی را درخشان می کند مرغ با زعفران مانند آفتاب در بشقاب می درخشد. ران مرغ آبدار که در سس زعفران، پیاز خرد شده خوابانده شده و یک غذای ساده اما پر از طعم را آماده ساخته است.
مرغ به روش های مختلفی طبخ می شود مانند: زرشک پلو و مرغ(با سس گوجه فرنگی) ، مرغ با رب انار، فیله مرغ با آرد سوخاری، فیله مرغ زعفرانی و…
برای تهیه این دستور پخت، ران مرغ را در یک قابلمه سرخ کرده تا پوست آن طلایی شود.
*** مواد مورد نیاز ***
۸ -ناگت مرغ خانگی
ناگت مرغ خانگی به جای سرخ شدن در فر پخته می شوند تا گزینه ای سالم تر باشند. آنها بسیار دلپذیر و گزینه ی مناسب برای بچه ها و بزرگسالان هستند! همچنین می توانید از ناگت مرغ بعنوان پیش غذا در مهمانی نیز استفاده کنید.
*** مواد مورد نیاز ***
۹- خورشت مسما بادمجان با مرغ
از انواع پلو با مرغ می توان به این غذای خوشمزه اشاره نمود، خورشت مسما بادمجان با مرغ همراه با غوره و گوجه فرنگی از آن دسته غذاهای بسیار خوشمزه شمالی که دل همه را می برد در ادامه با مراحل پخت آن همراه شوید.
*** مواد مورد نیاز ***
۱۰ -مرغ شکم پربا رب انار و گردو
یکی از معروف ترین غذاهای مجلسی با مرغ بوده که طعم و ظاهری عالی دارد. مرغ شکم پر با چاشنی رب انار و موادی نظیر گردو، سبزیجات تازه و ادویه یک غذای ایرانی خوشمزه را برای مهمانی ها سرو نمایید این غذا به علت سادگی در پخت، خوشمزگی در طعم، رنگ طلایی و بافت برشته بسیار مطبوع و لذیذ خواهد بود.
*** مواد مورد نیاز ***
نظرات (0)