×

هشدار

JUser: :_بارگذاری :نمی توان کاربر را با این شناسه بارگذاری کرد: 2121

غذاهای متنوع و خوشمزه با مرغ

بازدید: 284

 

غذاهای متنوع و خوشمزه با مرغ

یکی از متداولترین غذاهای روزانه موجود در سفره ایرانی گوشت مرغ بوده که اغلب به صورت زرشک پلو با مرغ، سینه مرغ سرخ شده، تهیه انواع خورشت و انواع سوپ استفاده می شود. استفاده به اندازه مرغ در رژیم غذایی به علت منبع بسیار خوب پروتئین مورد نیاز بدن می تواند انتخاب هوشمندانه ای باشد.

برای طبخ غذا از گوشت مرغ تازه و با کیفیت استفاده نمایید.

بهترین روش طبخ مرغ برای غذاهای ایرانی چیست؟

یکی از مرسوم ترین و البته خوشمزه ترین روش های طبخ مرغ در ایران تهیه غذای معروف ایرانی به نام زرشک پلو با مرغ بوده که گوشت مرغ را به صورت کامل، تکه شده یا تنها با استفاده از ران مرغ در سسی از پیاز و رب تهیه می کنند.  علاوه بر پخت مرغ در قابلمه، طبخ آن در فر یا روی ذغال از رایج ترین روش های پخت مرغ است.

در ادامه این پست دستورپخت یک روش عالی پخت زرشک پلو با مرغ، تهیه مرغ بریانی در فر، مرغ شکم پر با رب انار و گردو در قابلمه، جوجه در فر، شوید پلو با مرغ زعفرانی، ناگت مرغ خانگی، سینه مرغ سوخاری، دستورپخت مرغ کاچیتور یک غذای ایتالیایی و دو خورشت خوشمزه را خواهید دید.

  • زرشک پلو با مرغ مجلسی

غذای محبوب ایرانی که مرغ در یک سس لذیذ پخته شده سپس به همراه پلو زعفرانی و زرشک سرو می شود. این یک غذای عالی برای خانواده و دوستانتان است.

در این دستورپخت مرغ را طبق دستور نوشته شده(با پوره یا رب گوجه فرنگی) بپزید، سپس برنج خیس شده را بعد از پخت آبکش کرده و زرشک، زعفران و کره را به بخشی از برنج اضافه نمایید.

در این رسپی از مرغ کامل با اندازه کوچک استفاده شده، اما شما می توانید از ۴ تا ران مرغ  یا سینه مرغ استفاده کنید.

*** مواد مورد نیاز ***

  • مرغ ۱ کیلوگرم
  • روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی ۱/۴ پیمانه
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • آب ۲ پیمانه
  • زردچوبه ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک

برای زرشک پلو

  • برنج ایرانی  ۴ پیمانه
  • زرشک خشک ۱/۲ پیمانه
  • خلال پسته ۲ قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی بزرگ ۱ عدد(برای ته دیگ)
  • کره ۵ قاشق غذاخوری
  • شکر ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک ۳ قاشق غذاخوری
  • دستورپخت مرغ کاچیتور

تهیه چیکن کاچیتور یا مرغ کاچیتور از آن دستورپختهای ایتالیاییست که حتما باید امتحان کنید. مرغ برشته همراه با یک سس خوشمزه از گوجه فرنگی، سیر و رزماری! می توانید این غذا را در کنار انواع سالاد سرو کنید.

مرغ کاچیتور با نام  “Pollo alla Cacciatora” به زبان ایتالیایی یک غذای بسیار خوشمزه با مرغ که پوست آن ترد شده و به یک سس گوجه فرنگی ملایم همراه با سیر و رزماری آغشته می شود.

طعم و عطر خوب این غذا سبب شده تا یک گزینه عالی برای غذای روزمره یا یک ایده جدید برای سفره مهمانی باشد.

*** مواد مورد نیاز ***

  • سینه و ران مرغ ۱۲۰۰ گرم
  • نمک
  • فلفل سیاه تازه خرد شده
  • برگ بو ۸ عدد
  • رزماری تازه ۲ عدد یا ۱ قاشق غذاخوری خشک شده
  • سیر ۵ حبه(پوست بگیرید)
  • سرکه سیب ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • آرد
  • روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
  • ماهی آنچوی ۴ فیله خرد شده
  • زیتون  ۸۰ گرم
  • گوجه فرنگی خرد شده ۸۰۰ گرم
  • سینه مرغ سوخاری با سس چیمیچوری

سینه مرغ سوخاری با سس چیمیچوری که از سینه مرغ، تخم مرغ، پودر سوخاری، روغن زیتون و سس که از جعفری، سیر، پونه و روغن زیتون تهیه شده است.

بیشتر طعم این غذا بخاطر سس چیمچوری است و این سس پس از پخته شدن به آنها اضافه می‌شود به دلیل اینکه ما می‌خواهیم که طعم چیمیچوری تازه و خام بماند. اگر تا بحال چیمیچوری درست نکرده‌اید بهتر است که با درست کردن مرغ برشته یا انواع کباب آن را امتحان کنید.

*** مواد مورد نیاز ***

  • سینه مرغ ۳ عدد(خرد شده)
  • تخم مرغ ۲ عدد (کمی زده شده)
  • آرد ۳/۴ پیمانه(۹۰ گرم)
  • نمک و فلفل
  • پودر سوخاری (۱۵۰ گرم)
  • پاپریکا ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

سس چیمیچوری

  • روغن زیتون ۶ قاشق غذاخوری
  • سیر ۲ حبه
  • جعفری ۱ دسته خیلی ریز خرد شده
  • نمک ۱/۴ قاشق غذاخوری
  • فلفل ۱/۴ قاشق غذاخوری
  • پونه کوهی خشک ۱/۴ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز ۱عدد، ریز خرد شده
  • خورشت هویج با پسته و مرغ

خورشت هویج و پسته با مرغ یکی از غذاهای معروف و لذیذ این شهر، خورشت هویج و پسته می‌باشد. همان‌طور که می‌دانیم، مصرف مغزهای خوراکی خوشمزه مانند پسته، گردو و بادام در طبخ غذاهای اصیل ایرانی بسیار متداول است. این مغزها، به جز خوش‌عطر و طعم کردن غذا، ارزش غذایی آن را نیز به میزان قابل توجهی بالا می‌برند.

خورش هویج و پسته نیز از خورش های سنتی استان سمنان که طعم آن بسیار لذیذ است می توان این خورش خوشمزه را در وعده های اصلی غذا در کنار پلو سرو نمود و از طعم آن لذت برد.

*** مواد مورد نیاز ***

  • هویج ۵۰۰ گرم
  • ران مرغ به تعداد دلخواه
  • روغن مایع به میزان لازم
  • پیاز داغ ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفرون دم کرده ۲ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه
  • شکر ۲ قاشق غذاخوری
  • آبغوره نصف لیوان
  • روغن حیوانی ۱ قاشق غذاخوری
  • خلال پسته به میزان دلخواه

۵ -مرغ شکم پر بریانی در فر

اگر به دنبال طبخ  غذا با مرغ در فر هستید؟ این بهترین گزینست.

مرغ بریانی با پوست طلایی و برشته، مهم تر از همه عطر و طعم درون شکم آن جز خوشمزه ترین و محبوب ترین غذاهایی که ایرانی ها میپسندند. مرغ شکم پر را به دلیل خوشمزگی و طبخ سریع و راحتش بارها درست خواهید کرد.

*** مواد مورد نیاز ***

  • مرغ با سایز متوسط یک عدد
  • پیاز درشت یک عدد
  • زردچوبه ۳ قاشق چای خوری
  • دارچین نصف قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز و نمک
  • روغن زیتون نصف لیوان
  • گردوی خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
  • قیصی خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
  • آلو خشک خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
  • زرشک ۱ قاشق غذاخوری
  • کشمش ۱ قاشق غذاخوری
  • جوجه با سیخ چوبی در فر

جوجه با سیخ چوبی در فر _ آسان با طعم خوشمزه! وعده غذایی بسیار سریع مناسب برای یک وعده غذایی شبانه.

جوجه کباب در فر بسیار خوشمزه می شود و شما می توانید جوجه کباب در فر با سیخ چوبی را در منزل تهیه و نوش جان کنید طرز تهیه جوجه کباب در فر با سیخ چوبی را در ادامه بیان می کنیم. امروزه اکثر افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر با سیخ چوبی بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش است.

*** مواد مورد نیاز ***

  • سیر ۴ حبه رنده شده
  • عسل ۱/۴ فنجان
  • سس چیلی ۲ قاشق غذاخوری
  • سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
  • زنجبیل رنده شده تازه ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
  • نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
  • سینه مرغ ۵۰۰ گرم
  • روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری

 

 

 

۷ -شوید پلو با مرغ زعفرانی

یک غذای سنتی ایرانی که می توانید با چند غذای جانبی مختلف آن را سرو کنید. این غذای خوشمزه  با زعفران طلایی تهیه شده در کشورهای مختلف طرفدارن زیادی پیدا کرده است.

فقط یک ادویه وجود دارد که می تواند غذا را به طلا تبدیل کند: زعفران.

کمی زعفران طعم و رنگ هر غذایی را درخشان می کند مرغ  با زعفران مانند آفتاب در بشقاب می درخشد. ران مرغ آبدار که در سس زعفران، پیاز خرد شده خوابانده شده و یک غذای ساده اما پر از طعم را آماده ساخته است.

مرغ به روش های مختلفی طبخ می شود مانند: زرشک پلو و مرغ(با سس گوجه فرنگی) ، مرغ با رب انار، فیله مرغ با آرد سوخاری، فیله مرغ زعفرانی و

برای تهیه این دستور پخت، ران مرغ را در یک قابلمه سرخ کرده تا پوست آن طلایی شود.

*** مواد مورد نیاز ***

  • ران مرغ ۴ عدد
  • نمک ۱ قاشق غذاخوری
  • زعفران دمکرده ۱/۳ لیوان
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز بزرگ (ریز خرد شده) ۱ عدد
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد
  • زردچوبه ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه  ۱/۴ قاشق چای خوری
  • دارچین ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • آب ۱ فنجان

۸ -ناگت مرغ خانگی

ناگت مرغ خانگی به جای سرخ شدن در فر پخته می شوند تا گزینه ای سالم تر باشند. آنها بسیار دلپذیر و گزینه ی مناسب برای بچه ها و بزرگسالان هستند! همچنین می توانید از ناگت مرغ بعنوان پیش غذا در مهمانی  نیز استفاده کنید.

*** مواد مورد نیاز ***

  • سینه مرغ بدون پوست(مکعبی برش دهید) ۷۵۰ گرم
  • آرد سوخاری(خرده نان) ۲ فنجان
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل  ۱ قاشق غذاخوری
  • پاپریکا ۱ قاشق چای خوری
  • زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
  • پودر سیر ۱ قاشق غذاخوری
  • آویشن خشک شده ۳/۴ قاشق غذاخوری
  • تخم بزرگ ۲ عدد

۹- خورشت مسما بادمجان با مرغ

از انواع پلو با مرغ می توان به این غذای خوشمزه اشاره نمود، خورشت مسما بادمجان با مرغ همراه با غوره و گوجه فرنگی از آن دسته غذاهای بسیار خوشمزه شمالی که دل همه را می برد در ادامه با مراحل پخت آن همراه شوید.

*** مواد مورد نیاز ***

  • بادمجان قلمی ۴ عدد
  • پیاز ریز خرد شده ۱ عدد
  • گوشت مرغ چند تکه
  • گوجه فرنگی ۳ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کشیده ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه
  • آرد ۱ قاشق غذاخوری
  • غوره ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن

۱۰ -مرغ شکم پربا رب انار و گردو

یکی از معروف ترین غذاهای مجلسی با مرغ بوده که طعم و ظاهری عالی دارد. مرغ شکم پر با چاشنی رب انار و موادی نظیر گردو، سبزیجات تازه و ادویه یک غذای ایرانی خوشمزه را برای مهمانی ها سرو نمایید این غذا به علت سادگی در پخت، خوشمزگی در طعم، رنگ طلایی و بافت برشته بسیار مطبوع و لذیذ خواهد بود.

*** مواد مورد نیاز ***

  • مرغ درسته ۱ عدد
  • جعفری ۱۵۰ گرم
  • گشنیز ۱۵۰ گرم
  • گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
  • رب انار ۳ قاشق غذا خوری
  • زرشک نصف پیمانه
  • آلو خورشتی ۱۰ عدد
  • هویج ۱ عدد
  • گردو ۵۰ گرم
  • فلفل، زردچوبه، نمک به میزان دلخواه
  • گل پر ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن به میزان دلخواه
  • آب ۱ استکان(کمی بیش تر)

 

Rate this article ( 0 Vote )

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید