×

هشدار

JUser: :_بارگذاری :نمی توان کاربر را با این شناسه بارگذاری کرد: 2121

میزان مصرف پروتئین

بازدید: 175

میزان مصرف پروتئین

متخصصان پروتئین را برای کاهش وزن توصیه می کنند و دلیل خوبی هم دارد، چون اشتها را تنظیم و گرسنگی را نیز رفع می کند اما اگر برای اضافه کردن آن به برنامه غذایی، بیشترین تمرکزتان روی وعده های اصلی است ممکن است بیش از آنچه نیاز دارید دریافت کنید. توصیه می شود در هر وعده فراتر از ۲۰ تا ۳۰ گرم پروتئین مصرف نکنید. خانم های ۱۹ تا ۷۰ ساله بهتر است روزانه ۴۶ گرم دریافت کنند.
درست است که افزایش مصرف آن برای کاهش وزن مناسب است اما بدن هر بار می تواند تنها ۲۰ تا ۳۰ گرم پروتئین دریافت کند. خوردن این مقدار در هر وعده هدف خوبی است چون این مقدار می تواند هم سیرتان کند و هم حداکثر مقداری است که بدن می تواند جذب کند . بنابراین برای دیگر مواد مغذی که بدن نیاز دارد جا باز می شود.  برای وعده غذایی کامل جهت کاهش وزن باید همیشه آن را با کربوهیدرات ترکیب کنید تا انرژی پایداری به شما بدهد. همچنین فیبر و چربی های سالم کمک می کنند برای مدت زمان بیشتری احساس سیری کنید. بنابراین لازم نیست کنار اسموتی که صبح می خورید تخم مرغ هم اضافه کنید. لازم هم نیست حتما تمام تمرکزتان روی نوع حیوانی باشد. نوع گیاهی مانند حبوبات، سبزیجات برگ دار، غلات کامل، آجیل ها و محصولات سویا برای همه ضروری است. به کاهش بیماری قلبی، سرطان و کنترل وزن کمک می کند.

پروتئین از مهمترین اجزای یک برنامه غذایی سالم است. اهمیت پروتئین از چربی ها و کربوهیدرات ها در ترمیم عضلات و بافت های بدن، مواد شیمیایی مغز، انرژی و عملکرد ایمنی بیشتر است . دریافت پروتئین به اندازه کافی در طول زندگی به معنای پر انرژی و سلامت بودن است ما حدود چهار تریلیون سلول داریم که به صورت جداگانه و بی وقفه توابع روزانه مشابهی را انجام می دهند، از جمله تنفس، دفاع و نابود کردن. سلول های ما بیش از ۱۰۰٫۰۰۰ پروتئین را مورد استفاده قرار می دهند تا عضله، پوست، انتقال دهنده عصبی، غده، ارگان، مو و ناخن بسازند. پروتئین ها مواد ساختاری برای تقریبا همه اجزای بدن می باشند. می توان به بدن مانند یک ماشین پروتئین نگاه کرد، جذب می کند، می شکند، استفاده می کند، ترکیب می کند، و هر ۲۴ ساعت مجددا از پروتئین استفاده می کند. پروتئین ها همچنین زبان زندگی هستند، چون تمام سلول ها، ارگان ها، و بافت ها برای صحبت کردن با هم از پروتئین استفاده می کنند تا عملکرد بدنتان را روان نگه دارند. جای تعجب نیست که این فعالیت روزانه و زندگی بخش پروتئین مسئول حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد از کالری مورد نیاز روزانه ما است!

پروتئین بلوک های سازنده اصلی بدن می باشند و در ساخت عضله ، تاندون ، اندام ها ، پوست ، آنزیم ها ، هورمون ها ، انتقال دهنده های عصبی و مولکول های ریز مختلفی که بسیاری از اعمال مهم را به عهده دارند ، نقش دارد.

بدون پروتئین زندگی به شکلی که آن را می شناسید ممکن نخواهد بود.

پروتئین ها از مولکول های کوچکتری به نام آمینو اسید تشکیل شده اند که مانند دانه های یک تسبیح به هم متصل اند. این آمینواسید های متصل شده ، پروتئین های بلند زنجیر را می سازند که در شکل های پیچیده ، در هم تابیده می شوند.

برخی از این آمینو اسید ها در بدن تولید می شوند و بقیه آن ها را باید از رژیم غذاییتان دریافت کنید. به گروه دوم آمینواسید های ضروری نیز گفته می شود.

علاوه بر مقدار، کیفیت پروتئین نیز دارای اهمیت است.

به طور کلی ، پروتئین حیوانی همه ی آمینو اسید های ضروری بدن را در مقدار مناسب تامین می کند تا بتوانید بیشترین بهره را از آن ها ببرید که امر فوق کاملا منطقی است زیرا بافت های حیوانی با بافت انسانی تقریبا مشابه اند.

اگر هر روز محصولات حیوانی مانند گوشت ، ماهی ، تخم مرغ و محصولات لبنی مصرف می کنید پس از لحاظ پروتئینی بسیار خوب عمل کرده اید.

اما اگر غذا های حیوانی مصرف نمی کنید ، تامین همه پروتئین ها و آمینواسید های ضروری مورد نیاز بدن می تواند دشوار باشد.

تعداد کمی از مردم به مکمل های پروتئینی نیاز دارند اما این مکمل ها می توانند برای ورزشکاران و بدنساز ها مناسب باشند.

 

متخصصان پروتئین را برای کاهش وزن توصیه می کنند و دلیل خوبی هم دارد، چون اشتها را تنظیم و گرسنگی را نیز رفع می کند اما اگر برای اضافه کردن آن به برنامه غذایی، بیشترین تمرکزتان روی وعده های اصلی است ممکن است بیش از آنچه نیاز دارید دریافت کنید. توصیه می شود در هر وعده فراتر از ۲۰ تا ۳۰ گرم پروتئین مصرف نکنید. خانم های ۱۹ تا ۷۰ ساله بهتر است روزانه ۴۶ گرم دریافت کنند.
درست است که افزایش مصرف آن برای کاهش وزن مناسب است اما بدن هر بار می تواند تنها ۲۰ تا ۳۰ گرم پروتئین دریافت کند. خوردن این مقدار در هر وعده هدف خوبی است چون این مقدار می تواند هم سیرتان کند و هم حداکثر مقداری است که بدن می تواند جذب کند . بنابراین برای دیگر مواد مغذی که بدن نیاز دارد جا باز می شود.  برای وعده غذایی کامل جهت کاهش وزن باید همیشه آن را با کربوهیدرات ترکیب کنید تا انرژی پایداری به شما بدهد. همچنین فیبر و چربی های سالم کمک می کنند برای مدت زمان بیشتری احساس سیری کنید. بنابراین لازم نیست کنار اسموتی که صبح می خورید تخم مرغ هم اضافه کنید. لازم هم نیست حتما تمام تمرکزتان روی نوع حیوانی باشد. نوع گیاهی مانند حبوبات، سبزیجات برگ دار، غلات کامل، آجیل ها و محصولات سویا برای همه ضروری است. به کاهش بیماری قلبی، سرطان و کنترل وزن کمک می کند.

پروتئین از مهمترین اجزای یک برنامه غذایی سالم است. اهمیت پروتئین از چربی ها و کربوهیدرات ها در ترمیم عضلات و بافت های بدن، مواد شیمیایی مغز، انرژی و عملکرد ایمنی بیشتر است . دریافت پروتئین به اندازه کافی در طول زندگی به معنای پر انرژی و سلامت بودن است ما حدود چهار تریلیون سلول داریم که به صورت جداگانه و بی وقفه توابع روزانه مشابهی را انجام می دهند، از جمله تنفس، دفاع و نابود کردن. سلول های ما بیش از ۱۰۰٫۰۰۰ پروتئین را مورد استفاده قرار می دهند تا عضله، پوست، انتقال دهنده عصبی، غده، ارگان، مو و ناخن بسازند. پروتئین ها مواد ساختاری برای تقریبا همه اجزای بدن می باشند. می توان به بدن مانند یک ماشین پروتئین نگاه کرد، جذب می کند، می شکند، استفاده می کند، ترکیب می کند، و هر ۲۴ ساعت مجددا از پروتئین استفاده می کند. پروتئین ها همچنین زبان زندگی هستند، چون تمام سلول ها، ارگان ها، و بافت ها برای صحبت کردن با هم از پروتئین استفاده می کنند تا عملکرد بدنتان را روان نگه دارند. جای تعجب نیست که این فعالیت روزانه و زندگی بخش پروتئین مسئول حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد از کالری مورد نیاز روزانه ما است!

پروتئین بلوک های سازنده اصلی بدن می باشند و در ساخت عضله ، تاندون ، اندام ها ، پوست ، آنزیم ها ، هورمون ها ، انتقال دهنده های عصبی و مولکول های ریز مختلفی که بسیاری از اعمال مهم را به عهده دارند ، نقش دارد.

بدون پروتئین زندگی به شکلی که آن را می شناسید ممکن نخواهد بود.

پروتئین ها از مولکول های کوچکتری به نام آمینو اسید تشکیل شده اند که مانند دانه های یک تسبیح به هم متصل اند. این آمینواسید های متصل شده ، پروتئین های بلند زنجیر را می سازند که در شکل های پیچیده ، در هم تابیده می شوند.

برخی از این آمینو اسید ها در بدن تولید می شوند و بقیه آن ها را باید از رژیم غذاییتان دریافت کنید. به گروه دوم آمینواسید های ضروری نیز گفته می شود.

علاوه بر مقدار، کیفیت پروتئین نیز دارای اهمیت است.

به طور کلی ، پروتئین حیوانی همه ی آمینو اسید های ضروری بدن را در مقدار مناسب تامین می کند تا بتوانید بیشترین بهره را از آن ها ببرید که امر فوق کاملا منطقی است زیرا بافت های حیوانی با بافت انسانی تقریبا مشابه اند.

اگر هر روز محصولات حیوانی مانند گوشت ، ماهی ، تخم مرغ و محصولات لبنی مصرف می کنید پس از لحاظ پروتئینی بسیار خوب عمل کرده اید.

اما اگر غذا های حیوانی مصرف نمی کنید ، تامین همه پروتئین ها و آمینواسید های ضروری مورد نیاز بدن می تواند دشوار باشد.

تعداد کمی از مردم به مکمل های پروتئینی نیاز دارند اما این مکمل ها می توانند برای ورزشکاران و بدنساز ها مناسب باشند.

Rate this article ( 0 Vote )

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید